BİR KASK BİR HAYAT

BİR KASK BİR HAYATÖrnek projeleri ile ön planda olan Belediye Başkanımız Mehmet Sait KILIÇ tarafından, Oğuzeli Kaymakamı Yasin YUNAK' ın da katılımları ile ilçedeki motosiklet sürücülerine kask dağıtımı yapıldı. BİR KASK BİR HAYAT sloganı ile kask kullanımının önemini belirterek bu konu da farkındalığın artırılması gerektiğini vurgulayan KILIÇ, her yıl birçok vatandaşımızı kasksız motosiklet kullanımı sebebiyle kaybediyoruz. Hayati önem taşıyan kask kullanımı umarım diğer vatandaşlarımız tarafından da kullanılır ve bu üzücü durumlarla karşılaşmayız. Hemşehrilerimizin yeni kaskları hayırlı olsun, dedi. Motosiklet kullanıcıları, kasksız motosiklet kullanımının aynı zamanda cezai işleme tabii olması ve hayat kurtarıcı olması sebebi ile vatandaşlar Belediye Başkanımız Mehmet Sait KILIÇ' a bu konuda ki duyarlılığı ve yeni kaskları için teşekkürlerini ilettiler.